Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ÎN LUPTĂ CU INFRACŢIONALITATEA
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 82

Poliţiştii olteni au făcut astăzi cunoscut bilanţul activităţii desfăşurate pe întreg parcursul anului trecut. Potrivit datelor furnizate, infracţiunile de vătămare corporală şi de tâlhărie sunt în scădere, faţă de anul precedent, în timp ce faptele de omor şi cele de natură economico-financiare au cunoscut o uşoară creştere.




Prevenirea  şi combaterea criminalităţii şi a fraudelor economice au fost principalele obiective ţintite de poliţiştii olteni pe tot parcursul anului 2014. În urma acţiunilor desfăşurate de oamenii legii, evenimentele antisociale nu s-au petrecut cu aceeaşi frecvenţă ca în 2013.





În urma verificării în domeniul armelor şi substanţelor periculoase au fost constatate peste 130 de infracţiuni şi confiscate  67 arme letale şi neletale şi mii de cartuşe. Şi pe linie rutieră, prezenţa în stradă a oamenilor legii a condus la diminuarea evenimentelor nedorite în trafic.





Iar dacă sarcinile de serviciu ale unui poliţist sunt să urmărească respectarea legii de către cetăţeni, şi ei s-au aflat  în vizorul superiorilor. Cine s-a abătut de la codul profesional a fost suportat rigorile legii. Au fost sancţionaţi disciplinar 2 ofiţeri şi 14 agenţi, în timp ce peste 130 au fost recompensaţi pentru fapte deosebite.



REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024