Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TINERII POT SCĂPA DE RCA-urile SCUMPE
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 78

Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat că până la sfârşitul lunii februarie va elimina diferenţierile execesive ale tarifelor RCA care se fac în funcţie de vârsta clienţilor. Astfel, tinerii nu vor mai plăti poliţe de asigurare de peste 2.000 de lei. Măsura vine după ce ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, a declarat că poliţele RCA pentru tineri sunt exagerat de mari şi că ASF trebuie să ia măsuri în acest sens.




Autoritatea de Supraveghere Financiară  analizează acum modul de calcul al tarifelor pentru poliţele RCA în cazul tinerilor şi vrea să identifice, până la finele lunii februarie, o soluţie acceptabilă pentru această categorie de clienţi. Mediafax a solicitat un răspuns ASF după ce ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, a emis în urmă cu patru zile un comunicat de presă prin care atrăgea atenţia asupra acestei probleme.





Ministrul Finanţelor Publice, Darius Vâlcov, a solicitat conducerii ASF să reanalizeze şi să regândească sistemul de asigurări RCA pentru tinerii sub 25 de ani, pentru că majoritatea acestora nu-şi permit să plătească tarife de peste 2.000 lei. Ministrul a explicat că poliţele RCA pentru tineri sut exagerat de mari şi pot ajunge, în unele cazuri, mai scumpe decât maşinile pe care aceştia le conduc.



REDACTOR: CRINA JILAVU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024