Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fiecare copil merită o şansă
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 89

Nu mai puţin de 25 de copii au început anul trecut o nouă şansă la un trai decent în sânul unei familii. Acum au cui spune şi ei mamă şi tată, după ce oameni cu inimă mare i-au adoptat. Şi lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine, având în vedere că viitorii părinţi au început să îşi îndrepte privirea şi către copii ajunşi la vârsta adolescenţei.




Comparativ cu ultimii ani, 2014 a fost unul fructuos din punct de vedere al adopţiilor. Chiar dacă până la definitivarea acestui proces de integrare viitorii părinţi pot aştepta poate mai mult de un, dorinţa de a oferi dragoste unui micuţ învinge birocraţia.



Un lucru îmbucurător pentru reprezentanţii Serviciului Adopţii şi Postadopţii este faptul că oamenii au reuşit să treacă peste prejudecăţi şi au decis că este momentul să ofere o şansă la un trai decent şi copiilor cu vârste mai mari.



Cu toţii s-au integrat foarte bine în noua casă, dovadă fiind poveştile de viaţă spuse an de an la reuniunile organizate cu ocazia Zilei Adopţiilor. Şi anul acesta, alţi zeci de copii şi viitori părinţi sunt pregătiţi să deschidă un nou capitol în viaţa lor.



Din cei 25 de copii înfiaţi anul trecut, şase au ajuns în familii din judeţe limitrofe Oltului: Dolj, Mehedinţi, Gorj şi chiar în capitală.



Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024