Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Distracţie pe patine
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 88

Prima zi de şcoală s-a încheiat cu distracţie la cote maxime, pentru sute de copii din Slatina, care şi-au petrecut după-amiaza la patinoar. Experimentaţi sau începători, cu toţii au mărturisit că se simt bine pe gheaţă, chiar dacă au luat căzătură după căzătură.




O mare de zâmbete şi copii alunecând fericiţi pe gheaţă. Aşa se poate descrie, în câteva cuvinte, atmosfera de la patinoarul din Slatina. De la deschidere şi până seara târziu, sute de copii şi tineri se distrează de minune. Chiar şi cei care şi-au  pus pentru prima oară patinele au fost fascinaţi de acest sport de iarnă.

Atmosfera placută, asezonată cu muzică bună, i-a făcut chiar şi pe cei mai puţin curajoşi să îşi învingă teama.

Iar împătimiţii acestui sport au mărturisit că profită din plin de patinoar, mai ales zilele acestea, când au mai puţine teme de făcut.

Patinoarul artificial aflat în apropiere de Corpul B al Colegiului Nicolae Titulescu este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 20.00. Biletul de intrare costă 1,5 lei pe oră, iar dacă vreţi să închiriaţi şi patine, atunci trebuie să mai adăugaţi încă 2 lei pe oră.



Redactor:Simona Vârban
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024