Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În goană, după cumpărături
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 88

La magazine, în trafic, în piaţă sau pe trotuare, aglomeraţia a fost cuvântul de ordine astăzi. Oamenii au ieşit să facă ultimele cumpărături pentru masa de Revelion, iar în prima parte a zilei a fost un adevărat haos, mai ales în zona pieţelor.




E ultima zi din an în care centrele comerciale rămân deschise până seara, aşa că cine a mai avut de făcut cumpărături pentru zilele de sărbătoare care urmează au luat cu asalt magazinele. Iar dacă de Crăciun carnea de porc şi caltaboşul au fost la mare căutare, de data aceasta preferinţele cumpărătorilor sunt altele. Şi-au umplut sacoşele cu fructe, legume şi peşte, după ce au înfruntat aglomeraţia care domnea peste tot.

Mai puţin preocupaţi de cumpărături au fost cei care vor petrece noaptea dintre ani la restaurant.

Dacă nu aţi reuşit încă să vă completaţi meniul pentru masa de Revelion, trebuie să ştiţi că astăzi unele supermarketuri sunt deschise până la miezul nopţii. Mâine, majoritatea se vor închide după-amiază, în jurul orei 17.00.

Redactor:Simona Vârban
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024