Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sute de locuri de muncă în Caracal
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 490

Peste 600 de locuri de muncă au apărut în Caracal în ultimii doi ani sau au fost salvate de autorităţile locale. Privatizarea Romvag, Baza Nato de la Deveselu, dar şi viitorul parc industrial au făcut ca tot mai mulţi oameni să îşi găsească un loc de muncă.




În urmă cu doi ani, la începutul mandatului său, primarul Eduard Ciocăzanu a promis o mie de locuri de muncă. Până acum, peste 600 de caracaleni şi-au păstrat postul ori au reuşit să se angajeze. Prin salvarea de la faliment a societăţii IGO, s-au păstrat în cele două firme care s-au desprins din ea 300 de locuri de muncă. Alte 150 de posturi au fost deblocate în administraţia locală.

Prin privatizarea Romvag, aproximativ 250 de caracaleni s-au angajat în compania Astra Rail.

Baza Nato de la Deveselu, dar şi viitorul parc industrial vor însemna noi locuri de muncă pentru caracaleni.

Aşa că, în 2015, administraţia din Caracal va oferi investitorilor un parc industrial, facilităţi fiscale şi forţă de muncă bine pregătită.

REDACTOR: CRINA JILAVU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024