Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Înghesuială pentru alimentele gratuite
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 92

Primele zilele de distribuire a alimentelor gratuite au adus aglomeraţie la depozitul din Slatina. Beneficiarii nu au mai ţinut cont de programarea iniţială, s-au aşezat la rând din timpul nopţii şi au făcut tot felul de liste de ordine. Distribuţia s-a făcut însă rapid, într-un ritm de aproximativ 90 de beneficiari pe oră.




Potrivit programării realizate de Direcţia de Protecţie şi Asistenţă Socială, primii care ar fi trebuit să intre în posesia pachetelor cu alimente erau beneficiarii de ajutor social şi cei cu alocaţie de susţinere a familiei. Aceştia au fost aşteptaţi la depozitul de la Colegiul „Ion Mincu” sâmbătă şi duminică. Astăzi, erau programaţi pensionarii, dar s-au aşezat la rând încă de azi-noapte  beneficiari din toate categoriile şi s-au luat la ceartă.

Reprezentanţii Direcţiei de Protecţie şi Asistenţă Socială spun că beneficiarii vor fi serviţi în ordinea în care au sosit, în timpul programului de distribuire, între orele 9.00 şi 16.00, fără să fie nevoie de alte liste.

Anul acesta, distribuirea pachetelor cu alimente se desfăşoară mult mai repede decât în anii trecuţi.

Cei care nu vor reuşi să intre în posesia ajutoarelor astăzi şi mâine, şi-ar putea primi drepturile în zilele de 29 şi 30 decembrie. Stocul de alimente din depozit va fi completat astăzi, după descărcarea celor două camioane. Rămâne doar ca Direcţia de Protecţie şi Asistenţă Socială să facă o centralizare a datelor şi anunţul final legat de programul de distribuire, pentru următoarea perioadă.



REDACTOR: SIMONA VÂRBAN
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024