Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Călătorie în lumea poveştilor
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 131

Sala Centrului Cultural Eugen Ionescu s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de persoane venite să urmărească spectacolul pregătit de copiii din căsuţele de plasament. Toţi cei prezenţi la cea de-a doua ediţie a evenimentului „Sărbători de basm” au retrăit momentele copilăriei, alături de Moş Crăciun, îngeraşi şi spiriduşi.




Chiar dacă peisajul de iarnă se lasă aşteptat pe meleagurile slătinene, zăpada s-a aşternut astăzi în foaierul Centrului Cultural Eugen Ionescu. Încă de la intrare, invitaţii au păşit într-o atmosferă de basm, creată cu multă migală de spiriduşii Direcţiei de Protecţie a Copilului. La spectacolul de azi, micuţii au avut aproape toţi oamenii dragi, care le-au fost alături atât în momente fericite, dar şi atunci când le-a fost greu.

Pe scena ruptă parcă din poveşti şi-a făcut apariţia şi Moş Crăciun, cu sacul încărcat cu daruri pentru copiii cuminţi.

Chiar dacă s-au pregătit îndelung pentru ca acest eveniment să fie o reuşită, copiii au uitat tot efortul depus. Îşi doresc doar să împărtăşească tuturor dragoste.

Acest spectacol a fost opera copiilor instituţionalizaţi în toate centrele şi căsuţele de plasament din judeţul Olt. Un eveniment în familie, presărat cu zâmbete de copii, muzică, dans şi, nu în ultimul rând, fericire.

REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024