Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tot mai puţine amenzi de la Mediu
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 104

Agenţii economici olteni sunt tot mai responsabili cu mediul înconjurător. Din cele aproape o sută de controale efectuate de comisarii Gărzii de Mediu Olt, o singură societate din cele verificate a fost sancţionată cu amendă în valoare de 35.000 de lei.




Industrie, agricultură, sănătate sunt doar câteva dintre domeniile de activitate care au făcut obiectul zecilor de controale planificate sau nu, ale comisarilor Gărzii de Mediu.

 

De asemenea, au avut loc acţiuni de control privind modul de îndeplinire a atribuţiilor şi responsabilităţilor administraţiilor publice locale în domeniul protecţiei mediului, dar şi la agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în domeniul exploatării forestiere şi al colectării deşeurilor metalice. Surprinzător, un singur agent economic s-a ales cu amendă în urma acestor verificări.



Cât despre contestarea sancţiunilor aplicate, reprezentanţii Comisariatului Judeţean au declarat că, anul acesta, mare parte a a agenţilor economici au preferat să plătească amenzile.



Nici cetăţenii nu s-au înghesuit să facă prea multe sesizări în ultima lună. Doar zece astfel de acţiuni au fost înregistrate în noiembrie.

REDACTOR:IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024