Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Suntem alături de tine, Laura!
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 129

„În jurul meu este întuneric, dar mai mult ca orice vreau să îi văd pe mami şi pe tati”. Acestea au fost cuvintele Laurei Turturică, eleva de la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu”, care a suferit o intervenţie pe creier, la sfârşitul lunii octombrie.




Sala Centrului Cultural „Eugen Ionescu” a găzduit aseară un spectacol caritabil pentru Laura, tânăra de 15 ani care luptă cu o boală nemiloasă. Membrii Asociaţiei „Proart – Slatina 2010” au pus în scenă piesa „Flecărelile femeilor” pentru a o ajuta pe Laura să vadă din nou lumina zilei. Procesul de recuperare este unul de durată, iar Laura a început să vadă cu ochiul drept.

Deşi a fost cea de-a doua reprezentaţie a piesei, emoţiile au fost nelipsite în rândul actorilor.

În urma spectacolului s-au strâns aproximativ 1.000 de lei, iar persoanele care doresc să contribuie la cea de-a doua operaţie a Laurei au la dispoziţie două conturi în care pot face donaţii.

 TURTURICA CLAUDIA

Cont Euro RO45BRDE290SV52480012900
Cont Ron  RO36BRDE290SV52480192900

 REDACTOR: RALUCA BRABETE
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024