Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ITM Olt, cu ochii pe angajatori
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 94

Comerţ, confecţii textile, construcţii şi prestări servicii sunt doar câteva dintre domeniile de actvitate în care inspectorii de muncă au depistat sute de nereguli în urma controalelor. Amenzile aplicate luna trecută au depăşit valoarea de 250.000 de lei.
Aproape 320 de controale în domeniul relaţiilor de muncă, al sănătăţii şi securităţii angajaţilor au fost efectuate în noiembrie, la nivelul judeţului Olt. În ciuda acestor acţiuni repetate, inspectorii au depistat sute de nereguli, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 150.000 de lei.

Munca fără forme legale a fost aspru sancţionată. Iar acolo unde legislaţia în vigoare a fost aspru încălcată s-a lăsat şi cu dosare penale.

Neatenţia în timpul programului de lucru a făcut din nou victime în rândul angajaţilor olteni.

Alte 22 de persoane şi-au reclamat patronii pentru că nu le sunt respectate drepturile salariale sau cele prevăzute în contractul de muncă.

REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022