Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au învăţat să tindă către succes
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 85

Ce înseamnă să fii antreprenor, să vânezi oportunităţi, ce presupun riscurile şi negocierea, ce poţi învăţa de la clienţi. Acestea sunt doar câteva dintre activităţile experimentale parcurse de cursanţii în cadrul workshop-ului EMPRETEC, desfăşurat la Slatina îm perioada 29 noiembrie-6 decembrie.
EMPRETEC este un program integrat de pregătire, care oferă întreprinzătorilor instruire şi asistenţă tehnică, precum şi un cadru instituţional pentru dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale a întreprinderilor mici şi mijlocii.

Experiența EMPRETEC se rezumă la felul în care îți stabilești prioritățile, cum iei deciziile care te duc acolo unde vrei.

Cele nouă zile de workshop-uri s-au bucurat de rezultate reale, nu doar comportamentale.

Programul se desfăşoară sub egida Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare şi este susţinut de către Guvernul Romaniei.

Obiectivul programului este să sprijine acei antreprenori care caută să genereze afacerilor o abordare inovativă.

REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022