Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aveţi grijă de conducte!
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 94

Din cauza temperaturilor extrem de scăzute care vor urma, Compania de Apă Olt îi avertizează pe consumatori  să-şi ia toate măsurile de precauţie, astfel încât conductele de apă din scările de bloc şi căminele apometrelor să nu mai îngheţe.
Ca şi în anii anteriori, în cazul unor temperaturi de sub zero grade poate apărea fenomenul de îngheţ al reţelei interioare de distribuţie a apei. Astfel, pentru a preveni acest lucru, consumatorii trebuie să închidă uşile de la intrarea în scara blocului, ferestrele de pe casa scării, şi să înlocuiască geamurile, dacă este cazul.

În cazul în care vă confruntaţi cu îngheţarea conductelor , trebuie să luaţi legătura cu reprezentanţii Companiei de Apă, astfel încât o echipă de intervenţie să remedieze problema.

În anii trecuţi, neglijenţa cetăţenilor a condus la îngheţarea conductelor şi la întreruperea alimentării cu apă a instalaţiilor interioare.

REDACTOR: RALUCA BRABETE
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022