Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
MAI PUŢINI PENTRU AJUTOARELE DE ÎNCĂLZIRE
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 118

Numărul slătinenilor care au solicitat ajutoare de încălzire este mai mic decât anul trecut, deşi condiţiile au rămas aceleaşi. Direcţia de Protecţie şi Asistenţă Socială a încheiat prima perioadă de depunere a cererilor pentru subvenţia pe luna noiembrie, iar numărul solicitărilor este cu 13% mai mic decât în aceeaşi perioadă din 2013.




20 noiembrie a fost data limită pentru depunerea cererilor de acordare a ajutorului de încălzire a locuinţei, pentru beneficiarii care vor să primească subvenţie din prima lună a sezonului rece.

Numărul cererilor a scăzut, mai ales pentru cei care vor subvenţie la gaze naturale.

Primii care au intrat în posesia sprijinului financiar sunt slătinenii care primesc ajutor social, mai exact cei care aveau dosarele înregistrate în luna septembrie.

Cei care vor primi subvenţii la gaze naturale sau energie electrică vor benefia de reducere, pe factură, cel mai probabil la începutul lunii decembrie, după ce furnizorii vor intra în posesia datelor centralizate. În cazul celor care se încălzesc cu lemne şi cărbuni, plata se va face în săptămânile următoare.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024