Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
FĂRĂ VIOLENŢĂ!
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 116

Pe 25 noiembrie se sărbătoreşte Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au organizat astăzi, la Slatina, o campanie de informare în stradă în rândul femeilor, pentru ca acestea să ştie ce au de făcut în situaţii violente.
Data de 25 noiembrie a fost stabilită de Organizaţia Naţiunilor Unite drept Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor. De aceea, în numeroase ţări, astăzi au loc activităţi menite să trezească conştiinţa publică în faţa acestei probleme. La Slatina, reprezentanţii DGASPC au ieşit în stradă pentru a împărţi pliante informative.

Violenţa împotriva femeilor este tot mai mult recunoscută ca fiind una dintre cele mai serioase şi urgente probleme ale tuturor timpurilor.

La nivelul judeţului Olt, nu există un loc pentru cazarea victimelor violenţei, ci doar centre maternale în care se pot adăposti mamele agresate cu micuţii lor, pentru o perioadă. Dacă sunteţi victimă a violenţei domestice, trebuie să apelaţi de urgenţă la 112, să mergeţi la cea mai apropiată unitate sanitară sau la secţia de poliţie, să solicitaţi eliberarea unui certificat medico-legal, dar şi a unui ordin de protecţie.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE