Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALEGE ŞCOALA!
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 109

De cinci ani, Patriarhia Română şi fundaţia World Vision România luptă pentru reducerea abandonului şcolar şi transmiterea valorilor creştine în rândul copiilor. Cele două organisme au prezentat astăzi, la Slatina, rezultatele proiectului naţional „Alege şcoala”, implementat anul acesta şi în judeţul Olt.
Proiectul „Alege şcoala” are ca scop prevenirea şi combaterea fenomenului de părăsire timpurie a şcolii şi a delincvenţei juvenile, prin dezvoltarea unor soluţii alternative. Copiii implicaţi în acest proiect au participat la lecţii de cateheză în cadrul Şcolilor de Duminică, au fost în tabere de creaţie şi au participat la diferite concursuri cu premii. Participanţii la evenimentul de promovare a Proiectului „Alege şcoala!” au primit şi un mesaj din partea Patriarhului României, Preafericitul Părinte Daniel.

La activităţile proiectului „Alege şcoala” au participat peste 29.000 de copii din întreaga ţară. În judeţul Olt au fost înfiinţate patru centre inovative în cadrul Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE