Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ADĂPOST DE IARNĂ ÎN INTERNATE
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 115

Şcolile din Olt sunt pregătite să facă faţă temperaturilor reci care se anunţă în perioada următoare. Toate unităţile de învăţământ au fost aprovizionate cu material lemnos, pentru a asigura o temperatură optimă în sălile de curs.


Prezent în cadrul Comandamentului de iarnă, inspectorul şcolar general Felicia Man a dat asigurări că, în sezonul rece, în toate şcolile din judeţul Olt procesul de învăţământ se va desfăşura în condiţii optime. Toate primăriile au avut grijă ca unităţile şcolare să fie aprovizionate cu lemne sau alt fel de combustibil necesar încălzirii sălilor de curs.

De asemenea, acolo unde spaţiul permite, internatele şi cantinele şcolilor vor putea găzdui pe timpul nopţilor geroase persoane fără adăpost.

Această idee vine în sprijinul primarilor care au primit deja înştiinţare din partea Comandamentul de iarnă să identifice în cel mai scurt timp spaţiile care vor putea fi folosite  pentru cazarea persoanelor care, fie sunt blocate în trafic din cauza zăpezii, fie nu au locuinţă.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE