Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAS Olt, contractare cu noi furnizori de servicii medicale
02.10.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 77

Noi furnizori de servicii medicale vor în să intre în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Olt. Aceștia au la dispoziție o săptămână să depună documentele necesare, privind încheierea de contracte pentru a putea acorda servicii medicale oltenilor.


 Casa de Asigurări de Sănătate Olt organizează sesiune de contractare pe luna octombrie 2024, pentru două categorii de domenii de asistență medicală. Este vorba despre medicamente cu și fără contribuție personală în tratamentul ambulatoriu și despre dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale în ambulatoriu. Astfel, pentru a intra în relaţie contractuală cu casele de asigurări de sănătate, noii furnizori de servicii medicale trebuie să îndeplinească o serie de condiţii.
Pentru informații suplimentare privind modalitatea de transmitere și conținutul documentelor, cei interesați pot contacta serviciile de specialitate din cadrul CAS Olt sau pot accesa pagina web a CAS Olt – www.cnas.ro/cjasot/.
Agenda sesiunii de contractare organizată în luna octombrie 2024, este afișată pe pagina web a CAS Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024