Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
35 de copii cu pneumonie internați la Pediatrie
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 8

Este sezonul virozelor respiratorii. Fie că vorbim despre copii sau adulți, tot mai mulți olteni au ajuns la medic, în ultimele zile, cu infecții respiratorii severe. Numai la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina sunt internați 35 de copii cu pneumonie. Medicii spun că variațiile de temperatură au dus la aceste îmbolnăviri, iar în săptămânile ce urmează se așteaptă la o creștere a numărului de cazuri.


 Spitalul Județean de Urgență Slatina este luat cu asalt de pacienți cu viroze respiratorii și pneumonii. Cei mai mulți dintre bolnavi sunt copii, printre care și bebeluși de doar câteva luni. La Secția Pediatrie sunt internați peste 30 de copii cu infecții respiratorii severe.
Medicii recomandă în continuare purtarea măștii de protecție și evitarea zonelor aglomerate. Alimentația este și ea foarte importantă pentru prevenirea îmbolnăvirii.
Pentru că se așteaptă la un nou val de îmbolnăviri, inclusiv la apariția cazurilor de gripă, medicii reamintesc că vaccinarea este cea mai sigură metodă de protecție. La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pacienții cu simptome de răceală sunt testați pentru gripă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE