Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ședinte gratuite de terapie pentru pacienții cu autism
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 15

Copiii și adulții care suferă de autism pot beneficia de servicii gratuite de terapie. Peste 800 de ședințe au fost decontate luna trecută prin Casa de Asigurări de Sănătate.


 Ședințe gratuite de terapie pentru pacienții care suferă de autism prin Casa de Asigurări de Sănătate Olt. Copiii și adulții din județul nostru pot beneficia de servicii de psihoterapie, consiliere psihologică, logopedie și alte intervenții personalizate în funcție de nevoile celor afectați de această tulburare. Durata unei ședințe este de 50 de minute, iar numărul maxim de ședințe pe lună poate ajunge la 44. Pentru aceste servicii, Casa de Asigurări de Sănătate decontează 135 de lei pentru fiecare ședință.
Luna trecută, peste 800 de ședințe au fost decontate prin CAS Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024