Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt│Cabinetele din ambulatoriul spitalului relocate
16.09.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 189

Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina este în plin proces de reabilitare. Se fac lucrări ample pentru modernizarea și dotarea acestuia, printr-un proiect amplu derulat de Consiliul Județean Olt. Astfel, mai multe cabinete medicale din ambulatoriu sunt relocate temporar.


S-a finalizat prima etapă a lucrărilor din cadrul proiectului „Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina”, derulat de Consiliul Județean Olt cu finanțare prin PNRR. Urmează începerea celei de a doua etape a lucrărilor, situație ce impune relocarea temporară a cabinetelor medicale care își desfășoară activitatea la etajul I al Corpului Materno infantil.
Astfel, începând de astăzi, 16 septembrie 2024, vor fi relocate pe același nivel al corpului de clădire (etajul I al Corpului Materno Infantil), în spațiile reabilitate, următoarele cabinete:

CABINETE RELOCATE
Cabinet Chirurgie si Ortopedie Infantilă
Cabinet Pediatrie
Cabinet Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă
Cabinet Chirurgie Generală/Toracică
Cabinet ORL
Cabinet Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Audiologie/Audiometrie
Cabinet Urologie
Cabinet Ortopedie și Traumatologie
Cabinet Oftalmologie
Cabinet Medicina Muncii
Cabinet Neurologie
Cabinet Obstetrică-Ginecologie
Cabinet Oncologie
Sala tratamente
Activitatea cabinetelor Radiologice din cadrul Ambulatoriului integrat va fi suspendată temporar pe perioada desfașurării lucrărilor. Pentru investigații radiologice, pacienții vor fi redirecționați în cabinetele din Pavilionul Central. În schimb, cabinetul de pneumologie va putea fi găsit pe strada Drăgănești.
Accesul pacienților în Ambulatoriul Spitalului Slatina se va face prin curtea interioară a unității sanitare, folosind intrarea principală din corpul Materno-Infantil și lifturile, pentru accesul la cabinetele de specialitate de la etajul I.
Accesul pacienților la Cabinetele Pediatrie și Chirurgie și Ortopedie Infantilă se va face utilizând intrarea dinspre Parcul Pitești (Centrul de hemodializă), pe scara de serviciu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE