Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Început de an școlar la Postliceala Sanitară Slatina
10.09.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 452

A început noul an școlar și la Postliceala Sanitară Slatina, singura școală de stat din județul Olt, ce oferă cursuri gratuite pentru cele cinci specializări. 150 de noi elevi s-au alăturat celor din anii doi și trei de studii și se vor pregăti aici pentru viitoarea carieră în domeniul medical sau cel al cosmeticii.


 Școala Postliceală Sanitară Slatina și-a deschis porțile, ieri după-amiază, pentru cursanții săi. În noul an școlar 2024-2025, peste 150 de noi elevi s-au alăturat celor din anii doi și trei de studii. Ieri a avut loc ceremonia de deschidere, iar bobocii și-au cunoscut diriginții și profesorii.
Ca în fiecare an, și de data aceasta a fost concurență mare pentru cei care au vrut să urmeze cursurile Școlii Postliceale Sanitare Slatina. Și asta pentru că este singura școală postliceală gratuită din județul Olt, dar și pentru oportunitățile mari de pregătire și, ulterior, de angajare, după finalizarea studiilor.
Directorul școlii le-a urat succes cursanților și i-a asigurat că vor beneficia aici de cele mai bune condiții de pregătire.
În fiecare an, Școala Postliceală Sanitară Slatina pregătește peste 450 de cursanți în domeniile sănătate și asistență pedagogică, dar și în estetică și igienă. Pe lângă teoria esențială, predată la clasă de către dascăli cu experiență, și chiar medici, unitatea de învățământ are un parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde elevii desfășoară orele de practică.
Astfel, la finalul anilor de studiu, cursanții ies de pe porțile Școlii Sanitare pregătiți să lucreze, fiecare pe specialitatea pe care a urmat-o.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE