Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oprescu: „Așteptăm să depunem proiectul pentru spital”
06.09.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 357

Spitalul Județean de Urgență Slatina este o prioritate pentru Consiliul Județean Olt. Autoritățile vor să construiască acolo o clădire modernă, cu heliport, bloc operator și Secție ATI și să transformare Secția de Boli Infecțioase într-una nouă, cu dotări de ultimă generație. În prezent se așteaptă depunerea proiectului și demararea tuturor procedurilor necesare pentru această importantă investiție pentru sănătate.


 Invitat la emisiunea „Imperativ” de la Olt Tv, președintele Consiliului Judeșțean Olt, Marius Oprescu, a vorbit despre cel mai mare proiect care va demara la Județean de Urgență Slatina. Construirea unei noi clădiri medicale, care va avea și heliport. Pentru că, în ultimii ani, unitatea spitalicească a fost modernizată, acest lucru va continua până când întreg spitalul va arăta precum unul european, cu cele mai bune condiții pentru tratament și îngrijirea pacienților.
Autoritățile spun că sunt pregătite să depună proiectul de modernizare și să urmeze restul procedurilor privind construirea unei noi clădiri, pentru cel mai mare spital din județul Olt.
Spitalul Județean de Urgență Slatina are deja o nouă față. A fost reabilitat Corpul Central, Clădirea Maternității, iar în prezent se lucrează la Clădirea Medicală și la reabilitarea Ambulatoriului de Specialitate. Autoritățile spun că și în următorii ani, vor continua modernizarea fiecărei secții medicale, care va fi dotată
apoi cu aparatură și echipamente performante, pentru a putea oferi cele mai bune și sigure condiții pacienților săi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE