Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rețete medicale în format electronic
29.08.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 167

Rețete medicale mai ușor de obținut. Medicii au posibilitatea să transmită asiguraților rețetele în format electronic. Asta înseamnă că asigurații nu mai sunt nevoiți să aștepte la ușa cabinetului medical eliberarea rețetei, ci o vor primi direct în format electronic, pe mail sau whatsapp.


 Medicii olteni pot trimite asiguraților rețeta prin mijloace de comunicare electronică. Asta înseamnă că nu mai este necesară listarea rețetei în mod similar situațiilor în care medicii acordă consultații la distanță. Condiția este ca asigurații să solicite transmiterea rețetei prin mail sau whatsapp.
Potrivit CAS Olt, sunt zeci de pacienți care solicită transmiterea rețetei în format electronic. Pentru eliberarea din farmacii, asiguratul sau aparținătorul care ridică trebuie să facă dovada faptului că aceasta a fost transmisă în format electronic.
Transmiterea rețetei către asigurat prin mijloace electronice vine, atât în ajutorul asiguratului, dar și a medicului prescriptor, întrucât acesta nu mai trebuie să o listeze.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE