Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
DAS Slatina|O nouă campanie de informare și prevenție
31.07.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 176

Direcția de Asistență Socială Slatina are grijă, permanent, să fie alături de persoanele vulnerabile din municipiu. Astăzi, angajații instituției, în colaborare cu medicii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt, au organizat o nouă acțiune de informare și de conștientizare a riscurilor cauzate de actul sexual neprotejat.


 Direcția de Asistență Socială Slatina continuă acțiunile de informare în rândul populației vulnerabile din oraș cu privire la importanța măsurilor de contracepție a sarcinilor nedorite și de prevenire a bolilor cu transmitere sexuală. Scopul acestor campanii este de a informa atât femeile, cât și bărbații fertili din rândul comunităților de romi pentru a alege să se protejeze corespunzător.
Participanții la eveniment au avut ocazia de a afla informații prețioase din partea cadrelor medicale din cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt, dar și de a pune întrebări și de a construi un dialog constructiv.
În ultimii ani, aceste campanii de informare și de conștientizare a populației au avut un succes considerabil. Studiile specialiștilor au arătat că fiecare eveniment de acest gen reduce, în mod semnificativ, numărul sarcinilor nedorite, premature, dar și cel al pacienților care se prezintă la spital cu infecții cu transmitere sexuală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE