Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Un caz pe oră de COVID-19
16.07.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 282

Reapar cazurile de COVID-19, în județul Olt. Zeci de persoane au ajuns deja la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina cu simptome, iar în urma testării au fost declarate pozitiv. DSP anunță că, în ultimele 24 de ore, a fost înregistrat câte un caz de COVID pe oră. Pentru limitarea îmbolnăvirii, autoritățile fac apel la oameni să nu neglijeze măsurile de protecție individuală, pentru a nu se ajunge iar la o explozie a numărului de cazuri.


Au reapărut cazurile de COVID-19 în județul Olt. Zilnic sunt depistate persoane cu această infecție, care le pune în pericol viața, mai ales dacă au comorbidități. La Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina a început să crească numărul internărilor din cauza COVID-19.

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Olt, în ultimele 24 de ore a fost depistat pozitiv câte un bolnav de COVID-19 pe oră. Mai mult, și decesele din această cauză au început să reapară.

Trebuie să acordăm, din nou, mare atenție măsurilor de igienă personală, spun reprezentanții DSP Olt, pentru a preveni îmbolnăvirea și extinderea numărului de cazuri.

Medicii spun că nu doar cazurile de COVID-19 sunt în creștere, ci și alte viroze respiratorii. De aceea, este bine să fim atenți la simptome, să ne adresăm medicului la primele semne de boală și să evităm contacul cu alte persoane.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024