Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAS Olt, măsuri pentru asigurați în perioada caniculei
16.07.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 85

Pentru că este caniculă, reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Olt fac apel la asigurați să evite deplasările la sediul instituției și să se adreseze în format electronic. Totodată, pentru afecțiunile cronice, oamenii pot solicita consultații medicale la distanță.


Casa de Asigurări de Sănătate Olt transmite tuturor asiguraților să evite deplasările la sediul instituției, în aceste zile, când județul se află sub Cod Roșu de caniculă. Astfel, pentru a-și rezolva problemele, oamenii sunt îndrumați să se adreseze CAS prin sistemul electronic, evitând astfel expunerea la soarele dogoritor.

Adresele pot fi trimise în format electronic atât pentru obținerea calității de asigurat, dar și pentru obținerea cardului european și a dispozitive medicale și de îngrijiri medicale la domiciliu. Adresele pot fi găsite pe site-ul instituției.

Așadar, dacă aveți nevoie de serviciile CAS Olt, nu vă deplasați la sediu, ci încercați să le rezolvați de acasă, cu ajutorul formatului electronic. Județul Olt se află sub Cod Roșu de caniculă până miercuri, 17 iulie, iar temperaturile vor ajunge până la 42 de grade Celsius, la umbră.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE