Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pericolul de la piscine
09.07.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 290

O zi de relaxare și de distracție la piscină îi poate trimite pe copii direct la spital, dacă nu alegem cu grijă locul în care mergem. Medicii spun că cei mici se pot alege cu boli dermatologice, cu febră, cu dureri de cap și chiar pneumonii, dacă apa nu este curată și potrivită pentru îmbăiere.


 Mare atenție la pericolul din piscine. Medicii de familie spun că au început deja să apară cazuri de copii cu stări de rău sau cu boli de piele, după ce au mers să facă baie în diferite locuri. Apa neigienizată sau cu prea mult clor, ori săriturile în apă, îi pot trimite direct la spital pe copii.
Așa că părinții trebuie să îi supravegheze atent pe cei mici, atât în perioada petrecută la piscină, cât și după, când încep să apară simptomele.
Așadar, dacă cei mici au petrecut o zi la piscină, iar apoi se simt rău, apar tusea, febra, durerile de cap sau voma, este foarte importantă prezentarea la medic. Orice tratament administrat copiilor fără sfatul medicului, mai ales antoibioticul, le poate afecta și mai mult starea de sănătate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE