Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deșeurile de medicamente, predate la Spitalul Slatina
18.06.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 186

Medicamentele expirate, cele care nu mai sunt utilizate, sau care au recipientele deteriorate, ori au fost retrase de pe piață, pot fi predate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. De săptămâna aceasta, unitatea medicală are un punct de colectare a deșeurilor de medicamente rezultate de la populație. Reprezentanții Spitalului fac apel la oameni să nu le mai arunce la gunoi, ci să le aducă la locul special amenajat pentru colectare.


 De luni, 17 iunie, deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate la punctul de colectare special amenajat în incinta Spitalului Județean de Urgență Slatina. Colectarea va avea loc timp de trei zile pe săptămână.
Pot fi aduse aici orice medicamente pe care, din diferite motive, nu le mai consumăm. Nu vor fi primite stupefiantele și alte medicamente ce conțin astfel de substanțe.
Spațiul destinat colectării deșeurilor de medicamente de la populație este situat în curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina, lângă depozitul de deșeuri medicale, marcat corespunzător, oferind un acces facil al cetățenilor la recipientele de colectare, etichetate corespunzător în funcție de categoria deșeurilor și dotate
cu sistem antiretur, într-o zonă acoperită, supravegheată video și de personalul de pază al unității sanitare.
Așadar, în loc să aruncăm la gunoi medicamente pe care nu le mai folosim, mai bine le predăm la punctul de colectare de la Spitalul Slatina. Este mai bine pentru noi, pentru un mediu mai curat și mai sigur.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE