Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
SJA Olt│Mai multe ambulanțe pentru caniculă
11.06.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 196

Căldură sufocantă, astăzi, la Slatina. Județul Olt se află sub Cod Portocaliu de caniculă, marți și miercuri, iar medicii recomandă hidratarea și evitarea expunerii la soare. La Serviciul de Ambulanță a fost suplimentat numărul echipajelor, pentru că medicii se așteaptă ca solicitările să crească.


Sunt două zile de Cod Portocaliu de caniculă, astăzi și mâine, în județul Olt. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vor fi temperaturi de până la 38 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat. Căldura extremă a început deja să se resimtă încă de la orele prânzului.
Până astăzi la prânz, Ambulanța Olt nu a înregistrat apeluri din cauza caniculei, însă medicii spun că se așteaptă să primească astfel de solicitări. A fost splimentat deja numărul de echipale, 50 de salvări acționează zilnic la nivelul întregului județ.
Hidratarea este foarte importantă, spun cadrele medicale. Iar alcoolul trebuie evitat în zilele cu temperaturi ridicate, pentru că duce la deshidratare.
Și mâine va fi la fel de cald. Este a doua zi de caniculă pentru județul Olt, iar autoritățile recomandă respectarea sfaturilor, mai ales pentru copii și bătrâni, pentru a trece mai ușor peste aceste zile de foc. Mai ales că vara este abia la început.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE