Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
UPU Slatina|Lucrări finalizate, condiții moderne
03.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1591

Au fost finalizate lucrările de reabilitare a Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Slatina. Reparațiile au fost încheiate mai repede decât termenul estimat de reprezentanții unității medicale, așa că activitatea, care fusese mutată provizoriu, a fost reluată încă din week-end, la UPU. Personalul și pacienții beneficiază acum de condiții mult mai bune, pentru desfășurarea actului medical.


Pe lângă proiectele de modernizare a Spitalului Județean de Urgență Slatina, recent, au avut loc lucrări de reabilitare și la Unitatea de Primiri Urgențe. Timp de câteva zile, activitatea a fost mutată de pe această secție pentru ca muncitorii să poată renova cele două compartimente de primiri urgențe majore și minore. Astfel, triajul, biroul de internări și pediatria au fost relocate în apropiere. Reabilitarea a fost încheiată, zilele trecute, iar activitatea medicală la Urgențe a fost reluată imediat.
Ultimele lucrări la UPU Slatina au fost făcute în 2014, când unitatea de primiri urgențe a fost extinsă și modernizată cu fonduri de la Consiliul Județean Olt. Ca urmare a numărului mare de prezentări, în ultimii ani, unitatea se degradase, așa că necesita reparații urgente. Investiția pentru aceste lucrări a fost asigurată tot de Consiliul Județean.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE