Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un pacient cu etilism s-a aruncat de la geamul spitalului
24.04.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 777

Un bărbat internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina cu etilism cronic a decedat, după ce a sărit pe geamul salonului în care se afla. El a căzut de la etajul trei din corpul de clădire Medicală. Inițial, medicii au reușit să îl resusciteze, dar, a intrat din nou în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.


 Un bărbat de 46 de ani, din comuna Mărunței, a murit, sâmbătă, după ce a căzut de la etajul 3 al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Fusese internat de două zile, cu etilism cronic, spun reprezentanții unității medicale. Fiind într-o stare de agitație, a reușit să se dezlege de pat și să sară pe geam.
Bărbatul a fost dus imediat la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a fost resuscitat și intubat. La scurt timp, a intervenit un al doilea stop cardio-respirator, iar în drum către aparatul tomograf, bărbatul a decedat. La fața locului, s-au deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina.
Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina. Potrivit reprezentanților unității medicale, bărbatul fusese internat de la mai multe ori la acest spital. Cazul a fost preluat de Poliție, pentru cercetări.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE