Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Acces mai rapid la investigații de monitorizare
08.02.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 492

Oltenii au acces mai rapid la investigații medicale paraclinice. Astfel, chiar dacă fondurile sunt epuizate pentru efectuarea investigațiilor recomandate, ei nu mai trebuie să aștepte până luna următoare când intră din nou fonduri, ci pot beneficia de acestea, urmând ca banii să fie decontați ulterior.


 Pacienții care au nevoie de investigații medicale paraclinice le pot face în orice perioadă a lunii, chiar dacă fondurile sunt epuizate. Astfel, pentru un acces mai rapid la servicii medicale, bolnavii nu mai sunt nevoiți să aștepte o lună sau chiar două până când se alocă noi fonduri, ci se pot adresa medicului, oricând au nevoie.
Tot ce trebuie să facă medicul care face recomandarea pentru investigațiile necesare monitorizării afecțiunilor respective este să întocmească bilet de trimitere distinct, menţionând, după caz, tipul de monitorizare.
Iar, la rândul său, pacientul va informa furnizorul despre tipul de monitorizare specificat pe biletul de trimitere, astfel încât să fie programat în timp cât mai scurt pentru efectuarea investigaţiilor recomandate.
Potrivit celor de la Casa de Sănătate Olt, în fiecare lună sunt astfel de solicitări. Pacienți cu diferite afecțiuni medicale fac solicitări pentru a efectua investigațiile medicale necesare. Procedura este în vigoare încă din 2020 și ajută în continuare foarte mulți pacienți care au probleme de sănătate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024