Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medicii de familie, la DSP după vaccinul antigripal
21.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 103

Medicii de familie din județ au venit, astăzi, la sediul DSP Olt pentru a ridica vaccinul antigripal. Pregătiți de campania de imunizare, medicii spun că au deja listele făcute încă de luna trecută, iar pacienții așteaptă să se vaccineze împotriva gripei.


 După ce, ieri, vaccinul antigripal a ajuns în depozitul Direcției de Sănătate Publică Olt, de astăzi, medicii de familie au început ridicarea dozelor. Cu listele în mână, medicii au intrat pe rând să ridice necesarul solicitat.
Dacă unii medici au venit personal să ridice vaccinul antigripal, alții au trimis asistenții. Doamna Mioara Dinu a venit din comuna Pârșcoveni să ia dozele pentru vaccinarea localnicilor.
Vaccinarea antigripală începe în toată țara. Imunizarea se face cu același produs ca și anul trecut, respectiv vaccinul Influvac, ce protejează împotriva gripei sezoniere.
DSP a primit ieri peste 20.000 de doze de vaccin antigripal. Este prima tranșă de vaccin care a ajuns în județul Olt, pentru sezonul 2022-2023. Necesarul solicitat de autorități este însă mai mare, aproape 35.000 de olteni fiind pe listă pentru imunizare. O altă tranșă de vaccin antigripal este așteptată, cel mai probabil, în luna octombrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022