Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Covid-ul rezistă, vaccinul a dispărut
11.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 197

Numărul cazurilor de Covid-19 se menține scăzut în județul Olt, însă virusul nu dispare, avertizează cadrele medicale. În week-end au fost înregistrate 49 de îmbolnăviri și un deces. Vaccinul anti-Covid aproape că a devenit amintire.


Covid-19 nu se lasă. Îmbolnăvirile au scăzut la nivelul județului Olt, la fel ca și în țară, însă boala nu a dispărut, este semnalul medicilor. În week-end, o femeie a murit în urma infecției cu virusul Sars-Cov-2 și au fost confirmate câteva zeci de cazuri noi.
Medicii fac în continuare apel la păstrarea măsurilor de protecție individuală, întrucât virusul încă există, chiar dacă nu mai e la fel de agresiv, iar îmbolnăvirile sunt puține. Despre vaccinul împotriva Covid-19 nu se mai aude aproape nimic. După desființarea centrelor de vaccinare, imunizarea se face acum de către medicii de familie. Potrivit DSP Olt, solicitările din partea lor pentru acest vaccin sunt aproape inexistente. În ultimele două săptămâni, la DSP au fost cerute doar trei flacoane de vaccin anti-Covid.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE