Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ce servicii medicale primesc persoanele neasigurate?
29.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 690

Chiar dacă nu sunt asigurate din punct de vedere medical, au dreptul la o serie de servicii medicale. Vorbim despre persoanele neasigurate care, într-o situație de urgență, pot beneficia de îngrijiri precum urgenţe medico-chirurgicală, consultaţii de monitorizare a evoluţiei sarcinii, de planificare familială și servicii de prevenție.


 Persoanele care nu fac dovada calităţii de asigurat beneficiază de îngrijiri medicale, în cadrul unui pachet minimal de servicii oferite gratuit. Este anunțul celor de la Casa de Asigurări de Sănătate Olt.
De asemenea, neasigurații beneficiază gratuit și de servicii de medicină dentară de urgenţă. Medicaţia pentru cazurile de urgenţă se asigură din trusa medicală existentă în cabinetul medical.
Trebuie știut însă că persoanele care beneficiază de pachetul minimal de servicii medicale suportă integral costurile pentru investigaţiile paraclinice recomandate şi tratamentul prescris de medic. Potrivit CAS Olt, la nivelul județului sunt înregistrați 307.971 de asigurați și 117.624 de persoane neasigurate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE