Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic: „Avem tineri de 30 de ani cu accidente vasculare”
21.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1094

Crește numărul persoanelor cu accidente vasculare cerebrale în județul Olt. Șeful Secției de Neurologie de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, medicul Renică Diaconescu, spune că din ce în ce mai mulți tineri suferă această afecțiune medicală.


 Este adresabilitate crescută la Secția de Neurologie a Spitalulului Județean de Urgență Slatina, în această perioadă. Zilnic sunt pacienți care ajung aici, după ce au suferit un accident vascular cerebral, iar, din păcate, mulți dintre ei sunt foarte tineri.
Medicii specialiști spun că se confruntă cu situații în care unii pacienți renunță la tratamentul pentru stabilizarea tensiunii arteriale. Ceea ce este o mare greșeală, spun neurologii slătineni.
De asemenea, canicula afectează și mai mult bolnavii. Efortul fizic la temperaturi înalte poate provoca un accident vascular cerebral, este avertismentul medicilor.
Printre pacienții internați recent la Spitalul din Slatina cu accident vascular cerebral se află și o persoană de 30 de ani. Medicii spun că, din păcate, nu este singurul tânăr care suferă o astfel de afecțiune medicală. Într-o astfel de situație, foarte importantă este prezentarea cât mai rapidă la medic.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE