Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Covid-19: Crește numărul cazurilor la Spitalul Slatina
19.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 577

Numărul cazurilor de Covid-19 crește de la o zi la alta la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Dacă ieri erau internați 16 pacienți, până astăzi la prânz, numărul lor a ajuns la 21. Din fericire, toți au forme ușoare de boală. Medicii avertizează însă că virusul este foarte contagios și nu va scăpa nimeni neinfectat.


 Crește numărul de îmbolnăviri de Covid-19 în valul șase. A fost aglomerație în această dimineață, la containerul de triaj din curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina. Printre pacienți s-au aflat și doi copii cu simptome de Covid. Medicii spun că, din fericire, toate cazurile înregistrate până acum sunt ușoare.
Și la nivelul județului Olt, numărul de îmbolnăviri este în creștere.
Începând de ieri, Spitalul Județean de Urgență a luat noi măsuri pentru limitarea extinderii Covid-19. Au fost sistate vizitele la pacienții internați, toți cei care ajung în UPU sunt testați și se face din nou triajul acestora.
Medicii avertizează că varianta Omicron care predomină și în valul șase este foarte periculoasă. Chiar dacă sunt simptome ușoare, virusul este extrem de contagios. De aceea, medicii recomandă să respectăm măsurile de protecție, pentru că spitalele încep să se umple din nou de bolnavi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE