Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Covid-19|Valul șase: Spitalul Slatina ia primele măsuri
11.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 305

De astăzi, masca de protecție este din nou obligatorie la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Măsura a fost luată din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19, în ultimele zile. Numai sâmbătă, 15 pacienți pozitivi au ajuns în Urgențe. Medicii spun că, din fericire, toți au avut forme ușoare de boală, iar până în prezent nu au fost înregistrate decese.


Valul șase de Covid -19 pare să vină mai devreme decât se așteptau cadrele medicale. În județul Olt, în ultima perioadă, a crescut numărul îmbolnăvirilor, iar Spitalul Județean de Urgență Slatina a luat deja primele măsuri. Începând de astăzi a fost reintrodusă masca de protecție pe toate secțiile.
O altă măsură se referă la reluarea activității la Centrul de Evaluare și Tratament Antiviral din cadrul spitalului. De asemenea, unitatea medicală este pregătită cu tratament și materiale sanitare, pentru îngrijirea pacienților cu Covid.
Potrivit cadrelor medicale, predomină varianta Omicron, toate cazurile înregistrate până acum, fiind ușoare. Nu au fost internări la Terapie Intensivă și nu au fost înregistrate decese. Medicii recomandă să respectăm în continuare măsurile de protecție individuală: să purtăm masca în spațiile închise, să evităm locurile aglomerate și să ne dezinfectăm mâinile de câte ori este nevoie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE