Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic dermatolog: Bronzul este periculos!
16.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 330

„Bronzul este frumos, dar nesănătos! Mai ales pentru copii!” Este declarația medicului Florentina Mărculescu, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, care spune că pielea are foarte mult de suferit, în această perioadă, și trebuie protejată. Altfel riscăm să avem probleme serioase, iar consecințele pot fi și mai grave.


 Vara este vremea bronzului. Oricine își dorește un bronz frumos și cât mai intens. Dar, puțini sunt cei care cunosc pericolul din spatele acestui bronz. Fie că îl obținem la solar sau pe plajă, bronzul nu doar că ne arde pielea, o pătează și o îmbătrânește, dar ne poate aduce și un diagnostic crunt: cancerul de piele. Medicul dermatolog Florentina Mărculescu, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, ne vorbește despre acest pericol și ne învață cum să avem grijă de pielea noastră.
Chiar dacă nu ne place să avem pielea albă, acest lucru este foarte sănătos, spune medicul dermatolog de la Spitalul Slatina. Deși iubesc soarele și bălăceala și copiii trebuie protejați în această perioadă.
De asemenea, ne putem examina singuri pielea. Specialiștii ne sfătuiesc să ne verificăm, din când în când, și să avem mare grijă la alunițe.
Iar dacă observăm modificări ale pielii sau ale alunițelor, medicii spun că trebuie să ne prezentăm urgent la spital. Tratate din timp, aceste probleme medicale se pot vindeca. În schimb, amânarea sau neprezentarea la medic poate avea urmări grave, avertizează specialiștii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE