Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Invitați la donare, de Ziua Donatorului de Sânge
10.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 108

Oltenii sunt așteptați să doneze sânge. Pe 14 iunie este Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, iar reprezentanții tuturor centrelor de donare marchează evenimentul. Poate dona sânge orice persoană cu vârsta peste 18 ani, care nu are probleme de sănătate.


 Donarea de sânge aduce numai beneficii: ajută organismul la normalizarea tensiunii arteriale, previne producerea accidentelor vasculare cerebrale, a infarctului miocardic, iar prin evaluarea analizelor medicale, din trei în trei luni, se pot diagnostica la timp boli grave ca diabetul zaharat, anemii sau neoplazii.

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Slatina fac apel la oameni să meargă la donare. Sunt așteptați în fiecare zi de la ora 8.00, cu actul de identitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022