Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A crescut numărul cazurilor de psoriazis
09.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 348

Tot mai multe persoane sunt diagnosticate cu psoriazis în județul Olt. O afecțiune medicală care apare, atât la bărbați, cât și la femei, indiferent de vârstă. Medicii specialiști spun că stresul este principala cauză a acestei probleme de sănătate.


 A crescut numărul cazurilor de pacienți cu psoriazis în județul Olt. Dacă până acum, medicul dermatolog, Florentina Mărculescu, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina punea rar un astfel de diagnostic, în ultimele luni, adresabilitatea a crescut cu 25%. Bărbați, dar și femei, ajung la spital cu leziuni pe piele, iar în urma consultului primesc diagnosticul de psoriazis.
Stresul ar fi prima cauză a bolii, spun medicii specialiști de la Spitalul Slatina, asta dacă nu există antecedente în familie.
În creștere este sunt și cazurile de acnee. Foarte mulți tineri ajung la medic cu fața plină de coșuri și cer ajutorul medicilor pentru a scăpa de ele. Pubertatea și modificarea stilului de viață ar fi principalele cauze ale acestei probleme medicale. Medicii explică faptul că acestea se tratează, dar în timp.
De asemenea, în creștere este și adresabilitatea în rândul copiilor. Tot mai mulți minori au fost aduși la medic pentru verificarea alunițelor sau în urma unor alergii apărute pe piele. Medicii spun că este foarte importantă prezentarea la consult, atât a copiilor, cât și a adulților, la orice modificare apărută pe piele. Doar așa putem preveni apariția unor boli grave.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE