Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Valul șase de Covid, în toamnă
17.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 207

„Nu scăpăm de Covid-19. Ba, mai mult, va trebui să învățăm să trăim cu el”. Este declarația medicului de familie Dorian Costescu, din Slatina, care spune că în toamnă este posibil să ne confruntăm cu valul șase al pandemiei de Covid-19. Costescu spune că virusul Sars-Cov-2 nu va dispărea și va deveni la fel ca gripa: va fi prezent în fiecare sezon rece.


 Invitat la emisiunea Reporter 24 de la Olt Tv, medicul de familie Dorian Costescu, a vorbit despre adresabilitatea la cabinetul său în acest an atipic. Medicul spune că renunțarea la masca de protecție nu a fost o idee bună.
Vom avea și un al șaselea val de Covid-19, spune medicul de familie, care va fi în toamnă, odată cu începerea noului an școlar.
Medicul Costescu încurajează în continuare vaccinarea anti-Covid. El spune că numai așa putem scăpa de pandemie și că, de-a lungul timpului, bolile grave au fost eradicate cu ajutorul imunizării în masă a populației.
În județul Olt continuă campania de vaccinare anti-Covid -19. Chiar dacă centrele de imunizare au fost închise, medicii de familie au serul în cabinete și îi vaccinează pe doritori. Reprezentanții DSP Olt spun că la nivelul direcției există un stoc suficient pentru vaccinarea împotriva Sars-Cov-2.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022