Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Salvator de urgență, acasă la pacienți
06.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 416

Este medic și la serviciu, și în timpul liber. La muncă, transportă pacienții la spital, iar în timpul liber îi tratează acasă. Este povestea medicului slătinean Alin Dinu. După o experiență de peste șapte ani ca medic de urgență, el își dedică acum și timpul liber tot pentru a salva vieți.


 Este tânăr și dornic să salveze cât mai multe vieți. Lucrează ca medic de urgență de peste șapte ani, timp în care a salvat, alături de colegii săi, mii de oameni. Își iubește meseria și e cel mai fericit când ajută și salvează. Medicul Alin Dinu, căci despre el este vorba, a ales ca, și în timpul liber, să aibă grijă de sănătatea oamenilor. De data aceasta, chiar la domiciliul lor.
Alin Dinu spune că a decis să ofere aceste servicii medicale în timpul liber, după ce a observat, mai ales în ultimii ani, nevoile oamenilor de a primi ajutor specializat, atât înainte sa ajungă la spital, dar si după externare. Sunt multe persoane care, din diferite motive, au nevoie de tratament acasă.
De asemenea, medicul și echipa sa pot recolta și analize medicale la domiciliul pacientului, acestea fiind lucrate într-un laborator privat din municipiul Slatina.
Puteți afla mai multe detalii despre costul serviciilor oferite apelând numărul de telefon 0728.000.112.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022