Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă un cabinet de Diabet în Ambulatoriul Spitalului
06.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 835

Încă un cabinet de Diabet funcționează în Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Unitatea medicală are acum două astfel de cabinete, deschise - unul dimineața, iar celălalt - după-amiaza. Adresabilitatea, și așa mare, a crescut și mai mult în ultimul timp, spune medicul-șef al Secției de Diabet.


 Mai multe prezentări în Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru specializarea Diabet. Începând de săptămâna aceasta, încă un cabinet de diabet a fost deschis, pe lângă cel deja existent. Decizia a fost luată de conducerea unității medicale ca urmare a adresabilității tot mai crescute în rândul pacienților care se confruntă cu această problemă de sănătate. Cabinetul a mai funcționat în ambulatoriul spitalului, după care a fost închis o perioadă. Începând de săptămâna aceasta, cele două cabinete sunt deschise, atât dimineața, cât și după-amiaza, ambele asigurând consultații în trei ture.
La secția Diabet a Spitalului Județean de Urgență Slatina își desfășoară activitatea doi medici. Ei sunt ajutați de alți doi colegi, care lucrează doar în ambulatoriu.
În ultima perioadă, tot mai multe persoane ajung la spital cu diabet. Medicii spun că, atât tineri, dar și oameni în vârstă sunt diagnosticați cu această afecțiune medicală.
Printre pacienții înregistrați la Spitalul Județean de Urgență Slatina sunt și copii. Cadrele medicale spun că sunt îngrijorate de numărul tot mai mare de bolnavi și, mai ales, de cazuri nou apărute.
Programările la cele două cabinete de Diabet din Ambulatoriul Spitalului Slatina se fac la numărul de telefon 0349 911. Reprezentanții Spitalului Slatina fac apel la pacienți să respecte programările și să se prezinte în policlinică, doar pe bază de programare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE