Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aur european pentru neurologii slătineni
06.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1655

Încă un premiu important pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina, privind salvarea pacienților cu accidente vasculare cerebrale. Astăzi, unitatea medicală a obținut premiul GOLD, cel mai mare de până acum, adică aurul. Distincția aparține echipei de medici neurologi care, de mai bine de patru ani, efectuează cu succes tromboliza, pentru salvarea pacienților cu AVC.


 Spitalul Județean de Urgență Slatina a primit, astăzi, premiul GOLD din partea Organizației Europene de Stroke. Premiul de aur este acordat la nivel european, pentru echipa de medici de la Secția Neurologie a Spitalului din Slatina.

„Felicitări întregii ECHIPE din secția Neurologie! Felicitări și colegilor noștri colaboratori din UPU, Radiologie, ATI și Laboratorul de analize medicale!”, a postat pe pagina sa de Facebook, unul dintre neurologii slătineni.
Medicul Renică Diaconescu, șeful Secției de Neurologie de la Spitalul Județean de Urgență Slatina spune că acesta este cel mai mare premiu obținut până în prezent, pentru salvarea pacienților cu AVC.
Un alt succes al neurologilor slătineni îl reprezintă înființarea unui Centru de Excelență la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru tratarea pacienților cu parkinson. Este o altă reușită a echipei de medici de pe Secția Neurologie, care va ajuta la salvarea a cât mai multe vieți.
Din păcate, accidentul vascular cerebral, dar și parkinsonul, sunt afecțiuni medicale tot mai des întâlnite, în ultima perioadă. Neurologii slătineni se bucură de noile metode de tratament și speră ca astfel să salveze cât mai mulți pacienți.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE