Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Niguarda-Slatina, colaborarea continuă
21.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 95

Echipa de medici de la Spitalul Niguarda, din Italia, se va întoarce în Slatina anul acesta, să continue schimbul de experienţă cu ginecologii şi oncologii de la Spitalul Judeţean. Împreună vor efectua şi alte intervenţii laparoscopice şi vor pune la punct o modalitate de colaborare mai eficientă între medicii care îngrijesc bolnavii de cancer.




Pe 10 februarie, când a venit la Slatina să efectueze trei intervenţii chirurgicale împreună cu medicii noştri, Osvaldo Chiara, coordonatorul echipei de la Spitalul Niguarda, a spus că va reveni la Spitalul Judeţean.

La Ginecologie, medicii din Niguarda şi cei din Slatina vor continua seria intervenţiilor laparoscopice. Pentru oncologi, schimbul de experienţă va însemna, mai exact, o îmbunătăţire a colaborării dintre cadrele medicale.

Anul trecut, ginecologul Fabio Sanguineti, de la Spitalul Niguarda, a efectuat o intervenţie chirurgicală în premieră, la Slatina. Unei paciente în vârstă de 27 de ani, diagnosticată cu tumoră chistică bilaterală şi sterilitate primară, i s-a redat şansa de a deveni mamă. De atunci şi până acum, ginecologii din Slatina au aplicat această metodă laparoscopică la mai multe paciente.

Şi pacienţii operaţi de chirurgul Osvaldo Chiara în urmă cu o săptămână au avut o evoluţie bună. Unul dintre ei a fost externat după două zile de la intervenţie.

Redactor:Simona Vârban
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024