Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Avem carduri, n-au cititoare
21.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 106

Campania de distribuire a cardurilor electronice de sănătate, începută în luna septembrie a acestui an către asiguraţii cu vârsta peste 18 ani, se apropie de final. La nivelul judeţului Olt cardurile de sănătate au fost distribuite în proporţie de 96% până în acest moment.
În cadrul procesului de distribuire a cardurilor, în judeţul Olt nu au fost semnalate probleme majore. Până în prezent, peste 230.000 de astfel de documente au fost deja predate asiguraţilor.

Casa de Asigurări de Sănătate Olt va livra cele 8.200 de carduri electronice returnate până la începutul anului viitor. Ciocan spune că, în acest moment, se face o analiză a situaţiei, astfel încât oamenii să nu fie puşi pe drumuri. Numai asiguraţii din Slatina vor veni la sediul casei să-şi ridice documentul. Pentru celelalte localităţi, cardurile vor fi distribuie cu ajutorul medicilor de familie. A existat o divergenţă la nivel naţional şi în privinţa cititoarelor de carduri, pe care trebuie să le cumpere toţi furnizorii de servicii de sănătate.

Cardul de sănătate devine activ la prima vizită la medicul de familie. Teoretic, de la 1 ianuarie 2015, niciun serviciu medical nu mai poate fi asigurat fără cardul electornic.

REDACTOR: RALUCA BRABETE
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE