Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CITITOARELE FUNCŢIONEAZĂ
21.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 145

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a anunțat marțea trecută că va emite la sfârșitul lunii octombrie un ordin care vizează obligativitatea validării serviciilor medicale cu ajutorul cardului de sănătate și, deci, achiziționarea cititoarelor de carduri într-un termen de 30 de zile de către toți furnizorii din sistem.




Reprezentanţii Casei Naţionale de Sănătate au anunţat că, indiferent de prețurile lor, cititoarele postate pe site-ul instituţiei sunt funcționale. În urma declaraţiilor date ieri de preşedintele Asociaţiei Judeţene a Medicilor de Familie, care făceau referire la imposiblitatea utilizării cardurilor din cauza incompatibilităţii şi nicidecum din lipsa cititoarelor în cabinetele medicilor, preşedintele Casei de Sănătate Olt a ţinut să facă unele precizări.

În cazul pacienţilor dializaţi, primii care au intrat în posesia cardurilor, noul sistem nu a avut nicio problemă de funcţionare.

Preşedintele casei a declarat că astfel de reticenţe apar frecvent în rândul medicilor de familie atunci când vine vorba despre noutăţi, însă de fiecare dată s-a dovedit că schimbările au fost benefice.
De asemenea, acesta a ţinut să amintească oltenilor faptul că, în prezent, Casa de Asigurări de Sănătate Olt nu distribuie carduri. Până la sfârşitul anului, acestea vor fi predate asiguraţilor de factori poştali şi abia de la 1 ianuarie cei care nu au intrat în posesia documentelor electronice le pot ridica de la sediul instituţiei.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE