Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Armatei Române marcată la Slatina
25.10.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 233

Ziua Armatei Române a fost marcată, astăzi, la Slatina. Evenimentul s-a desfășurat la Monumentul „Ecaterina Teodoroiu”, în prezența autorităților locale și județene. Au avut loc discursuri pentru a onora sacrificiile și contribuțiile militarilor și au fost depuse coroane de flori la monument.


Slatina a marcat, astăzi, Ziua Armatei Române, un eveniment dedicat memoriei celor care au luptat pentru țară. Manifestările au avut loc la Monumentul „Ecaterina Teodoroiu”.
Autoritățile locale și județene au fost prezente pentru a aduce un omagiu și pentru a vorbi despre importanța istorică și simbolică a acestei zile. Evenimentul a fost întinat de atuitudinea primarului Slatinei. Mario De Mezzo a refuzat să strângă mâna întinsă de unele oficialități din PSD și a adresat partenerilor de coaliție anumite acuzații făcute în timpul campaniei electorale.
A urmat depunerea de coroane în memoria eroilor căzuți la datorie, pe câmpurile de luptă.
Manifestările s-au încheiat cu defilarea militarilor. La eveniment au putut fi admirate și o parte dintre mașinile de armată, dar și o motocicletă cu ataș, veche de 50 de ani, folosită de ostașii români.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024

Slatina: De Mezzo, jurământ la Judecătorie cu buletin pe telefon

Pentru prima dată în istoria municipiului Slatina, primarul ales a depus jurământul într-o instanță de judecată și nu în cadrul unei ceremonii care să includă mai întâi constituirea noului consiliu local. Această precipitare a fost provocată de riscul ca Mario De Mezzo să-și piardă mandatul, după ce mâine ar fi expirat termenul până la care putea face acest lucru. Surprinzător este faptul că instanța a acceptat ca De Mezzo să se legitimeze cu un act de identitate de pe un telefon și nu cu documentul în format fizic.
25 Oct 2024